BOKA PLATS- MENY


Mail. info@papapiada.se

eller smsa/ ring

0768 68 12 42

Vi kan dock inte alltid inte svara under öppningstid

(eller när det är stängt mån&tis)

Vi lovar att återkomma så snart vi har möjlighet!


OBS: Ni måste vänta på en bekräftelse från oss innan bokningen är genomförd. Samma dag kan dock inte garanteras plats eller svar även om vi så önskar :)

            

-MENY-

Ons-fre: 17-22

lörd: 12-22 Sön: 12-16

(annan mindre meny på Matsvinns- och piadinasöndag)

 

Antipasti/ Förrätter

                                                                 

CARPACCIO CLASSICO    

149.-                                                                                               

På en bädd av ruccola och en parmesan- och tryffelkräm. Toppas med rostade pinjenötter

VITLÖKSBRÖD MED BURRATA    

109.-  

Serveras med ruccola och en pinjenötsvinaigrette                                                                                 Med prosciutto    

139.-                                                                            

PROSCIUTTOTALLRIK  

149.-                                                                                                     

med 125g buffelmozzarella DOP, tomat, basilika och balsamvinäger

PASSATELLI DELLA ZIA    

109.-                                                                                                  

Hemmagjord pasta på ströbröd, parmesan, citron, muskotnöt och ägg. Serveras i en köttbuljong

Barnsdomsminnen hos kocken..

 

Pasta/ Primi

PASTA ALLO SCOGLIO   

219.-                                                                                                   

(Carlamarata) med diverse läckerheter från havet. En bas på tomat med chili och färska örter      

GNOCCHI  

169.-                                                                  

med en tomatsås på mixtomater, färska örter, en skvätt grädde, salsiccia och vildsvinsfärs     

169.-  

GNOCCHI                                                                                                      

med en sås på brynt smör, parmesan, peccorino och svartpeppar. Toppas med knaperstekt guanciale.


 

Huvudrätt/ Secondi

POLPETTE   

195.-                                                                                                                                 

Köttbulle på salsiccia, kalv och nötfärs. Serveras med tomatsås och grillad polenta

TAGLIATA (lågtempad på 58°)

285.-                                                                                      

(Nötkött) som toppas med parmesan, kokt balsamicokräm på rödvin & örter som serveras på en ruccolabädd dörtill rostad klyftpotatis med tryffel och ugnsbakade grönsaker

 

Dolce

Handgjord sorbet från våra fina vänner från Da Aldo    

45.-                                          

Fråga vilka smaker som finns just nu!

                                                                                                             

Tiramisu

75.-                                                                                                                         

Hemmagjord, and it is molto buono

 

Kan finnas annat också, fråga!



*Fråga oss vid allergier eller

andra intoleranser


-PIADA-

Ett italienskt tunnbröd från regionen Emilia Romagna som vi bakar på och värmer och fyller med följande alternativ:

 

Neo        

159.-                                                                                                                           

Tryffelsalami, rostade pinjenötter, buffelmozzarellakräm, ruccola, tomat & picklad silverlök

Cotto     

125.-                                                                                                                               

Färskost, inlagd kronärtskocka, italiensk kokt skinka, salladsmix, salladslök och mozzarella

Marco    

125.-                                                                                                                               

Färskost, smält mozzarella och parmesan, salami milano, balsamvinägerkräm, inlagd kronärtskocka och tomatsås

Fernanda  

120.-                                                                                                                                  

Buffelmozzarellakräm, prosciutto, ruccola och tomat

Agostino    

115.-                                                                                                                                

Färskost, prosciutto, tomat, salladslök, picklad rödlök, mixsallad, riven lagrad ost och hemmagjord tryffelmajonäs

Fichi            

125.-                                                                                                                        

Färskost, fikonmarmelad, riven peccorino, salladslök, prosciutto och ruccola

Bruno

135.-

Färskost, mixsallad, mozarella, auberginemix, salladslök, pickladrödlök, riven lagrad ost, inlagd kronärtskocka och balsamvinägerkräm

MIXSALLAD                                           

149.-

Diverse gott av vad som finns i köket, i en skål gjord av piadina

 


-ANTIPASTO-

Plocktallrikar

Ostar, säsongens godheter, prosciutto, salami och en hel del till. Ni får lita på oss. Här är det chef`s choise

 

S                                                                                                                                    

Småplock för en person

149.-

 

M                                                                                                                                    

Småplock och några varianter till- för två personer

349.-

 

XL                                                                                                                                    

Här är det stora artilleriet med ytterligare val än ovan och den är för fyra personer

Storplankan, il grande, en meter gott

799.-

 

*Fråga oss vid allergier

eller andra intoleranser

                                                                                                              


PAPA PIADA

            

Spritfabriken på Fabriksgatan 2, 25474 Ödåkra

info@papapiada.se

© Copyright. All Rights Reserved.