Spritfabriken -Il locale-

-Il locale-Papa piada öppnar upp en liten restaurang/piadineria, med betoning på liten- ca 30 platser på SPRITFABRIKEN i Ödåkra.

Få rätter, med spännande tillfälliga besök på menyn och gott vin.

Detta sker någon gång i början på 2019 när lokal är byggd, menyn färdig och väntan blivit för lång!Viktigaste av allt.. Stämningen


Sommaren 2018 hade vi ett sommarställe på Spritfabriken, vi kallade det La baracca. Ett rostigt gammalt plåttak i en äng full av ogräs och gamla rötter. Det viktigaste för oss där var just känslan, charmen och gästerna.

Ni levererade med en fantastisk attityd till allt och sommaren var rent magisk. Nu lämnar vi La baracca till sommaren- 18 och träder in på

-Il locale-

Maten gör vi, lokalen inreder vi men stämningen den bygger vi alla tillsammans! Det blir ingenting utan Er!

-il locale- vill vi att ni kommer när ni har tid, det finns inget bråttom hos oss. Sätt er ner, njut av mat, dryck, enkelhet, atmosfär och historian i vår fantastiska byggnad på Spritan. 


- En smak av Italien -

Lokalen


En tom lokal, ett skal. Något att knåda fram och forma. En utmaning i storlek, planering och begränsning. En underbar yta med en höjd, en spiraltrappa och historia. Vi kunde bara inte säga nej, här kommer vår lilla restaurang/piadineria växa fram.

 -Il locale-

Menyn


En enkel meny med få rätter såsom pasta, antipasto och självklart piada. Vi inspireras av Romagnaregionen i Italien. Menyn ska vara liten, genomtänkt och ofta besökas av gäster som blir säsongsbaserade eller när vi får tag i något speciellt. Månadens rätt eller helgens surprice, råvarona får helt enkelt bestämma!

Kontakta oss

Papa Piada

Spritfabriken

Fabriksgatan 2

25474 Ödåkra

info@papapiada.se

tfn. 0735 002 519

Följ oss gärna på våra sociala medier!

© Copyright. All Rights Reserved.