BOKA BORD
eller beställ mat i restaurangen
ring eller smsa gärna
0768 68 12 42
Detta nummer är inte till
"Hej, står ni ute med vagnen idag?" :)
OBS: Ni måste vänta på en bekräftelse från oss innan bokningen är genomförd- detsamma gäller avhämtning!
Mail: bokabord@papapiada.se
-AVHÄMTNINGSMENY-
-PIADA/ PIADINA-
Ett italienskt tunnbröd från regionen Romagna som vi bakar på och fyller med följande alternativ:
Neo
149.-
Tryffelsalami, rostade pinjenötter, buffelmozzarellakräm, mixsallad, tomat & picklad silverlök
Pecorino
139.-
En krämig och klassisk treost på get, får- och komjölk, parmaskinka 18-24 mån, valnötter, ringlad honung, hyvlat päron & mixsallad
Agostino
115.-
Färskost, parmaskinka 18-24 mån, tomat, salladslök, picklad rödlök, mixsallad, riven parmesan & hemmagjord tryffelmajonäs
Carpaccio
149.-
Färskost, carpaccio på nötkött, parmesan- och tryffelaoli, pinjenötter, citronpicklad fänkål & mixsallad
PORCA ROSTO (porchetta) NYHET!
129.-
Färskost, stekt potatis med en citron och rosmarinsmajo, porca rosto, rucola, salladslök och tomat
CLASSICO
Mozzarella, tomat, parmskinka och sallad
99.-
Bruno
139.-
Färskost, mixsallad, mozzarella, grillad aubergin & paprika med örter och vitlök, salladslök, picklad rödlök, riven parmesan, inlagd kronärtskocka & hemmagjord balsamvinägerkräm
Inbakade:
ERBE 129.- NYHET!
Smält mozzarella, tomatsås, stekt spenat med chili och vitlök, salsiccia och parmesan
TONNO 119.- NYHET!
Smält mozzarella,marinerad tonfisk med örter och vitlök, körsbärstomater, capris och gul lök
COTTO 119.- NYHET!
Smält mozzarella, inlagd kronärtskocka, parmesan, cotto och inlagd svamp
DIAVOLO 109.-
Smält mozzarella, het salami, färska körsbärstomater och basilika
PINSA
välj på tre följande alternativ:
-Quattro stagione 139.-
Tomatsås, italiensk kokt skinka, oliver, mozzarella, kronärtskocka, inlagd svamp och riven parmesan.
-Carpaccio 149.-
Tomatsås, carpaccio på nöt, rostade pinjenötter, tryffel- och parmesankräm och rucola.
-Verde 159.-
Pesto, chili- och vitlöksgratinerad scampi, basilika, söttomat och riven buffelmozzarella.
GAMBERONI ROSSI ALLA GRIGLIA
Tre grillade rödräkor marinerade i vitlök & chili tillsammans med en salsa verde 105.-
TARTAR på oxe
Med rostade pinjenötter, cornichons, friterad capris, vattenkrasse, dragonkräm och riven parmesan 159.-
PASTA VONGOLE
Färsk spaghetti med vongole från adriatiska, tomat, persilja, chili, vitlök & vitt vin 215.-
TAGLIATELLE AL TARTUFO
Färsk tagliatelle med parmesan & tryffel
Toppas med grillad guanciale 169.-
LAMMLÄGG
Långkokt lammlägg i Barolo.
Serveras med gnoghetti, vit sparris och basilikakräm.
Grillad paprika och kronärtskocka. 259.-
SALLAD med buffelmozzarella D.O.P
Mixsallad med buffelmozzarella, mollica, rostade pinjenötter, parmaskinka och varierande grönsaker 159.-
-ANTIPASTO-
Plocktallrikar
(behöver förbeställas MINST en timme innan önskad hämtning)
Ostar, säsongens godheter, parmaskinka 18-24 mån, salami och en hel del till. Ni får lita på oss. Här är det chef`s choise
S
Småplock för en person
149.-
M
Småplock och några varianter till- för två personer
399.-
XL
Här är det stora artilleriet med ytterligare val än ovan och den är för fyra personer
Storplankan, il grande
799.-
Sms:a eller ring er beställning till 0768 681 242
Om vi har gäster i lokalen har vi inte alltid möjlighet att svara, smsa gärna så hör vi av oss.
Vänta alltid på bekräftelse vid beställning :)
Betalning sker på plats.
Enbart swish vid de beställningar som går till boxen för våra riskgrupper.
Nu, välkomna att beställa av ovan meny och snart njuta av er måltid :)
Tack för att ni finns!
-HELGMENY-
på Spritan
Utöver piadina och antipasto
Ibland finns även annat gott, det får man se vid besök- samt sociala medier :)
VERDURE ALLA GRIGLIA
Grillade grönsaker, färska örter, riven Buffelmozzarella D.O.P. parmaskinka (18-24 mån.) mollica, basilikakräm och egengjord balsamvinägerkräm 159.-
GAMBERONI ROSSI ALLA GRIGLIA
Tre grillade rödräkor marinerade i vitlök & chili tillsammans med en salsa verde 105.-
TARTAR på oxe
Med rostade pinjenötter, cornichons, friterad capris, vattenkrasse, dragonkräm och riven parmesan 159.-
PASTA VONGOLE
Färsk spaghetti med vongole från adriatiska, tomat, persilja, chili, vitlök & vitt vin 215.-
TAGLIATELLE AL TARTUFO
Färsk tagliatelle med parmesan & tryffel 169.-
Toppas med grillad guanciale
LAMMLÄGG
Långkokt lammlägg i Barolo.
Serveras med gnoghetti, vit sparris och basilikakräm.
Grillad paprika och kronärtskocka. 259.-
PINSA
välj på tre följande alternativ:
-Quattro stagione 139.-
Tomatsås, italiensk kokt skinka, oliver, mozzarella, kronärtskocka och inlagd svamp.
-Carpaccio 149.-
Tomatsås, carpaccio på nöt, rostade pinjenötter, tryffel- och parmesankräm och rucola.
-Verde 159.-
Pesto, chili- och vitlöksgratinerad scampi, basilika, söttomat och riven buffelmozzarella.
*Fråga oss vid allergier eller
andra intoleranser
Glutenfria alternativ finns
Veg och vegan likaså
10%
på avhämtning
(gäller ej antipasto)