MENY/ AVHÄMTNING

BOKA BORD


Mail: bokabord@papapiada.se

eller smsa 0768 68 12 42


Vi kan inte alltid inte svara under öppningstid.

(eller när det är stängt mån & tis)

Vi lovar att återkomma så snart vi har möjlighet!


OBS: Ni måste vänta på en bekräftelse från oss innan bokningen är genomförd.

Samma dag kan dock inte garanteras plats eller svar även om vi så önskar :)






Sittid 2 h när tider bokas mellan 17.00-19.15

Bokning efter 19.15: fri sittning!

            


-AVHÄMTNINGSMENY-


-PIADA/ PIADINA-

Ett italienskt tunnbröd från regionen Emilia Romagna som vi bakar på och fyller med följande alternativ:

 

Neo        

149.-

Tryffelsalami, rostade pinjenötter, buffelmozzarellakräm, mixsallad, tomat & picklad silverlök

Marco    

129.-

Färskost, smält mozzarella och parmesan, salami napoli, balsamvinägerkräm, inlagd kronärtskocka och tomatsås

La salsiccia NYHET

Salsiccia, smällt mozzarella, inlagd champion, silverlök och hemmagjord tomatsås   

139.-

Agostino    

115.-

Färskost, parmaskinka 18-24 mån, tomat, salladslök, picklad rödlök, mixsallad, riven parmesan och hemmagjord tryffelmajonäs

Carpaccio            

159.-

Färskost, carpaccio på nötkött, parmesan- och tryffel, pinjenötter och en mixsallad

Lo Svedese NYHET

Gravad lax, färskost med pepparot, hackade räkor, stenbitsrom, gräslök, räckor dill och citron. Fint hackad rödlök, tunt skuren potatis och sallad.

159.-

Nera

129.-

Färskost, salami napoli, mozzarella, tomat, inlagd kronärtskocka, salladslök, mixsallad och hemmagjord balsamvinägerkräm 

Bruno

139.-

Färskost, mixsallad, mozzarella, grillad aubergin med vitlök och örter, salladslök, picklad rödlök, riven parmesan, inlagd kronärtskocka och balsamvinägerkräm




Sms:a eller ring er beställning till 0768 681 242

Om vi har gäster i lokalen har vi inte alltid möjlighet att svara, smsa gärna så hör vi av oss.

Vänta alltid på bekräftelse vid beställning :)


Betalning sker på plats.

Enbart swish vid de beställningar som går till boxen för våra riskgrupper.


Nu, välkomna att beställa av ovan meny och snart njuta av er måltid :)

Tack för att ni finns!



-MENY PÅ SPRITAN-

Ons-lör: 12-22 (stängt mellan 16-17:30)

Sön: 12-16



-PIADA/ PIADINA-

Ett italienskt tunnbröd från regionen Emilia Romagna som vi bakar på och fyller med följande alternativ:

 

Neo        

149.-

Tryffelsalami, rostade pinjenötter, buffelmozzarellakräm, mixsallad, tomat & picklad silverlök

Marco    

129.-

Färskost, smält mozzarella och parmesan, salami napoli, balsamvinägerkräm, inlagd kronärtskocka och tomatsås

La salsiccia NYHET

Salsiccia, smällt mozzarella, inlagd champion, silverlök och hemmagjord tomatsås   

139.-

Agostino    

115.-

Färskost, parmaskinka 18-24 mån, tomat, salladslök, picklad rödlök, mixsallad, riven parmesan och hemmagjord tryffelmajonäs

Carpaccio            

159.-

Färskost, carpaccio på nötkött, parmesan- och tryffel, pinjenötter och en mixsallad

Lo Svedese NYHET

Gravad lax, färskost med pepparot, hackade räkor, stenbitsrom, gräslök, dill och citron. Fint hackad rödlök, tunt skuren potatis och machesallad.

Nera

129.-

Färskost, salami napoli, mozzarella, tomat, inlagd kronärtskocka, salladslök, mixsallad och hemmagjord balsamvinägerkräm 

Bruno

139.-

Färskost, mixsallad, mozzarella, grillad aubergin med vitlök och örter, salladslök, picklad rödlök, riven parmesan, inlagd kronärtskocka och balsamvinägerkräm



-ANTIPASTO-

Plocktallrikar


Ostar, säsongens godheter, parmaskinka 18-24 mån, salami och en hel del till. Ni får lita på oss. Här är det chef`s choise


S                                                                                                                                  

Småplock för en person

149.-


M                                                                                                                                   

Småplock och några varianter till- för två personer

399.-


XL                                                                                                                        

Här är det stora artilleriet med ytterligare val än ovan och den är för fyra personer

Storplankan, il grande

799.-

   



-SOMMARMENY-

 

 

Prosciutto melone 79.-

Parma 18-24 mån.

 

Friterad calamari med sotad rödräka. 179.-

Serveras med en mangomajo med chili och mynta.

 

Bruschetta 159.-

på pinsabröd. Tomatmix, vitlök, rödlök, balsamvinägerkräm & olja. Toppas med riven buffelmozzarella. Med parma 179.-

 

Triss i pinsa 149.-

Här väljer kocken toppingen, ja precis så :) Tre goda bitar pinsa.

 

Friterad burrata 159.-

på en bädd av ruccola med het tomatsås. Serveras på pinsa. Med parma 179.-

 

-PASTA-

Tagliolini con cozze 195.-

Färskpasta med vongole och blåmusslor frästa i vitt vin, vitlök, chili, och smör tillsammans med körsbärstomater och färska örter.

 

Fyllda tortellini med ricotta & spenat 159.-

Serveras med brynt smör, färsk salvia, rosmarin & grädde. Riven parmesan, rostad mollica samt en örtvinaigrette.

                                                            

 -Dolce-


Handgjord sorbet från våra fina vänner från Da Aldo

45.-

Fråga vilka smaker som finns just nu!

Handgjord glass 

75.-

Fråga vilka smaker som finns just nu!


AFFOGATO

Handgjord glass tillsammans med en varm espresso och riven choklad

89.-


Kan finnas annat också, fråga!


*Fråga oss vid allergier eller

andra intoleranser

Glutenfria alternativ finns                       

Veg och vegan liksaså

                                                                                                                                                                                                                                         


                                                                                                              


10% på all avhämtning

SEMESTERSTÄNGT

vecka 37-39

ÅTER ONSDAGEN 30 SEPTEMBER

SOMMARÖPPETTIDER


Ons-lör 12-22

(stängt mellan 16-17:30)

Sön 12-16

            

Spritfabriken på Fabriksgatan 2, 25474 Ödåkra

info@papapiada.se

bokabord@papapiada.se

© Copyright. All Rights Reserved.