MENY/ AVHÄMTNING

BOKA BORD


Mail: bokabord@papapiada.se

eller smsa 0768 68 12 42


Vi kan inte alltid inte svara under öppningstid.

(eller när det är stängt mån & tis)

Vi lovar att återkomma så snart vi har möjlighet!


OBS: Ni måste vänta på en bekräftelse från oss innan bokningen är genomförd- detsamma gäller avhämtning!

Samma dag kan dock inte garanteras plats eller svar även om vi så önskar :)



ONSDAGAR OCH TORSDAGAR serveras piadina och antipaso 

Fre-sön uttökad helgmeny.



Sittid 2 h när tider bokas mellan 17.00-19.15

Bokning efter 19.15: fri sittning! Vi har få platser, vi ber om förståelse för detta <3

            


-AVHÄMTNINGSMENY-

Ons/ tors 17-21 (dessa två dagar serveras piadameny samt antipasto)

Fredag: 17-22 

Lördag: 12-22 (stängt mellan 16-17)

Sön: 12-16


-PIADA/ PIADINA-

Ett italienskt tunnbröd från regionen Emilia Romagna som vi bakar på och fyller med följande alternativ:

 

Neo 

149.-

Tryffelsalami, rostade pinjenötter, buffelmozzarellakräm, mixsallad, tomat & picklad silverlök

Funghi NYHET

139.-

Smält mozzarella, inlagd portobellosvamp, karamelliserad lök, stekt spenat med vitlök tillsammans med italiensk kokt skinka

Marco

119.-

Färskost, smält mozzarella och parmesan, salami Napoli, balsamvinägerkräm, inlagd kronärtskocka & tomatsås

Vitello tonnato  NYHET

139.-

Färskost, lågtempad kalv, mixsallad, salladslök, tonfiskröra med kapris och riven parmesan

Pecorino

139.-

En krämig och klassisk treost på get, får- och komjölk, parmaskinka 18-24 mån, valnötter, ringlad honung, hyvlat päron & mixsallad

Agostino

115.-

Färskost, parmaskinka 18-24 mån, tomat, salladslök, picklad rödlök, mixsallad, riven parmesan & hemmagjord tryffelmajonäs

Carpaccio

149.- 

Färskost, carpaccio på nötkött, parmesan- och tryffelaoli, pinjenötter, citronpicklad fänkål & mixsallad

La salsiccia

139.-

Salsiccia, smällt mozzarella, inlagd champion, silverlök och hemmagjord tomatsås   

Davide NYHET

139.-

Färskost, lågtempad kalv, mixsallad, picklad rödlök, mollica, hemmagjord tryffelmajo, tomat & riven parmesan           

Bruno

139.-

Färskost, mixsallad, mozzarella, grillad aubergin med örter och vitlök, salladslök, picklad rödlök, riven parmesan, inlagd kronärtskocka & hemmagjord balsamvinägerkräm


Fre-sön finns även gnocchi för avhämtning:

GNOCCHI BESTIA

169.-

Smågnocchi med en tomabaserad sås. Vildsvinsfärs och salsiccia fräst i vitt vin, chili och vitlök & en liten skvätt grädde 


Sms:a eller ring er beställning till 0768 681 242

Om vi har gäster i lokalen har vi inte alltid möjlighet att svara, smsa gärna så hör vi av oss.

Vänta alltid på bekräftelse vid beställning :)


Betalning sker på plats.

Enbart swish vid de beställningar som går till boxen för våra riskgrupper.


Nu, välkomna att beställa av ovan meny och snart njuta av er måltid :)

Tack för att ni finns!



-MENY PÅ SPRITAN-

Ons/ tors 17-21 ( dessa två dagar serveras piada samt antipasto)

Fredag: 17-22 

Lördag: 12-22 (stängt mellan 16-17)

Sön: 12-16



-PIADA/ PIADINA-

Ett italienskt tunnbröd från regionen Emilia Romagna som vi bakar på och fyller med följande alternativ:

 

Neo 

149.-

Tryffelsalami, rostade pinjenötter, buffelmozzarellakräm, mixsallad, tomat & picklad silverlök

Funghi NYHET

139.-

Smält mozzarella, inlagd portobellosvamp, karamelliserad lök, stekt spenat med vitlök tillsammans med italiensk kokt skinka.

Marco

119.-

Färskost, smält mozzarella och parmesan, salami Napoli, balsamvinägerkräm, inlagd kronärtskocka & tomatsås

Vitello tonnato  NYHET

139.-

Färskost, lågtempad kalv, mixsallad, salladslök, tonfiskröra med kapris och riven parmesan

Pecorino

139.-

En krämig och klassisk treost på get, får- och komjölk, parmaskinka 18-24 mån, valnötter, ringlad honung, hyvlat päron & mixsallad

Agostino

115.-

Färskost, parmaskinka 18-24 mån, tomat, salladslök, picklad rödlök, mixsallad, riven parmesan & hemmagjord tryffelmajonäs

Carpaccio

149.- 

Färskost, carpaccio på nötkött, parmesan- och tryffelaoli, pinjenötter, citronpicklad fänkål & mixsallad

La salsiccia

139.-

Salsiccia, smällt mozzarella, inlagd champion, silverlök och hemmagjord tomatsås   

Davide NYHET

139.-

Färskost, lågtempad kalv, mixsallad, picklad rödlök, mollica, hemmagjord tryffelmajo, tomat & riven parmesan           

Bruno

139.-

Färskost, mixsallad, mozzarella, grillad aubergin med örter och vitlök, salladslök, picklad rödlök, riven parmesan, inlagd kronärtskocka & hemmagjord balsamvinägerkräm



-ANTIPASTO-

Plocktallrikar


Ostar, säsongens godheter, parmaskinka 18-24 mån, salami och en hel del till. Ni får lita på oss. Här är det chef`s choise


S                                                                                                                                  

Småplock för en person

149.-


M                                                                                                                                   

Småplock och några varianter till- för två personer

399.-


XL                                                                                                                        

Här är det stora artilleriet med ytterligare val än ovan och den är för fyra personer

Storplankan, il grande

799.-

   



-HELGMENY-

Ibland finns annat, det får man se vid besök :)

 Serveras fre-sön

 

-PRIMI-


BRUSCHETTA

Med grillade grönsaker, färska örter, riven parmesan, parmaskinka (18-24 mån.) och egengjord balsamvinägerkräm 129.-

CAPRESE alla Riminese

DOP buffelmozzarella, inlagd söttomat, olivolja, färsk basilika, ruccola  & en pesto med pinjenötter 129.-

CARPACCIO

På nötkött. Serveras med ruccola, riven parmesan och en egengjord tryffelkräm 149.-

FRITERAD CALAMARI MED GRILLAD RÖDRÄKA

Serveras med en citron- och chilimajo 179.-



-PASTA-


PASTA AL SCOGLIO

Färsk tagliolini med blåmussla, vongole från adriatiska havet, scampi och rödräka. Detta serveras med en tomatbas på vitlök, chili, vitt vin & persilja 259.-

GNOCCHI BESTIA

Smågnocchi med en tomabaserad sås. Vildsvinsfärs och salsiccia fräst i vitt vin, chili och vitlök & en liten skvätt grädde 169.-

PASTA AL TARTUFO

Färskpasta i knyten med nötkött serveras med en krämig tryffelsås och riven pecorino.

Toppas med knaperstekt guanciale  205.-

                                                            

 -Dolce-


Handgjord glass från våra fina vänner från Da Aldo

45.-

Fråga vilka smaker som finns just nu!


TIRAMISU

85.-


AFFOGATO

Handgjord glass tillsammans med riven choklad som toppas med en espresso

89.-


Kan finnas annat också, fråga!


*Fråga oss vid allergier eller

andra intoleranser

Glutenfria alternativ finns                       

Veg och vegan liksaså

                                                                                                                                                                                                                                         


                                                                                                              


10% på all avhämtning

(gäller ej antipasto)

ÖPPETTIDER


Ons/tors 17-21 (Piada och antipastomeny)

Fredag 17-22

Lördag 12-22 (stängt 16-17)

Sön 12-16

            

Spritfabriken på Fabriksgatan 2, 25474 Ödåkra

info@papapiada.se

bokabord@papapiada.se

© Copyright. All Rights Reserved.