MENY/ AVHÄMTNING

BOKA BORD


Mail: bokabord@papapiada.se

eller smsa 0768 68 12 42


Vi kan inte alltid inte svara under öppningstid.

(eller när det är stängt mån & tis)

Vi lovar att återkomma så snart vi har möjlighet!


OBS: Ni måste vänta på en bekräftelse från oss innan bokningen är genomförd- detsamma gäller avhämtning!

Samma dag kan dock inte garanteras plats eller svar även om vi så önskar :)



ONSDAGAR OCH TORSDAGAR serveras piadina och antipaso 

Fre-sön uttökad meny.



Sittid 2 h när tider bokas mellan 17.00-19.15

Bokning efter 19.15: fri sittning! Vi har få platser, vi ber om förståelse för detta <3

SEMESTERSTÄNGT

ÅTER 7/10

            


-AVHÄMTNINGSMENY-

Ons/ tors 17-21 ( dessa två dagar serveras piada samt antipasto)

Fredag: 17-22 

Lördag: 12-22 (stängt mellan 16-17)

Sön: 12-16


-PIADA/ PIADINA-

Ett italienskt tunnbröd från regionen Emilia Romagna som vi bakar på och fyller med följande alternativ:

 

Neo        

149.-

Tryffelsalami, rostade pinjenötter, buffelmozzarellakräm, mixsallad, tomat & picklad silverlök

Marco    

129.-

Färskost, smält mozzarella och parmesan, salami napoli, balsamvinägerkräm, inlagd kronärtskocka och tomatsås

La salsiccia

Salsiccia, smällt mozzarella, inlagd champion, silverlök och hemmagjord tomatsås   

139.-

Agostino    

115.-

Färskost, parmaskinka 18-24 mån, tomat, salladslök, picklad rödlök, mixsallad, riven parmesan och hemmagjord tryffelmajonäs

Carpaccio            

159.-

Färskost, carpaccio på nötkött, parmesan- och tryffel, pinjenötter och en mixsallad

Nera

129.-

Färskost, salami napoli, mozzarella, tomat, inlagd kronärtskocka, salladslök, mixsallad och hemmagjord balsamvinägerkräm 

Bruno

139.-

Färskost, mixsallad, mozzarella, grillad aubergin med vitlök och örter, salladslök, picklad rödlök, riven parmesan, inlagd kronärtskocka och balsamvinägerkräm




Sms:a eller ring er beställning till 0768 681 242

Om vi har gäster i lokalen har vi inte alltid möjlighet att svara, smsa gärna så hör vi av oss.

Vänta alltid på bekräftelse vid beställning :)


Betalning sker på plats.

Enbart swish vid de beställningar som går till boxen för våra riskgrupper.


Nu, välkomna att beställa av ovan meny och snart njuta av er måltid :)

Tack för att ni finns!



-MENY PÅ SPRITAN-

Ons/ tors 17-21 ( dessa två dagar serveras piada samt antipasto)

Fredag: 17-22 

Lördag: 12-22 (stängt mellan 16-17)

Sön: 12-16



-PIADA/ PIADINA-

Ett italienskt tunnbröd från regionen Emilia Romagna som vi bakar på och fyller med följande alternativ:

 

Neo        

149.-

Tryffelsalami, rostade pinjenötter, buffelmozzarellakräm, mixsallad, tomat & picklad silverlök

Marco    

129.-

Färskost, smält mozzarella och parmesan, salami napoli, balsamvinägerkräm, inlagd kronärtskocka och tomatsås

La salsiccia 

Salsiccia, smällt mozzarella, inlagd champion, silverlök och hemmagjord tomatsås   

139.-

Agostino    

115.-

Färskost, parmaskinka 18-24 mån, tomat, salladslök, picklad rödlök, mixsallad, riven parmesan och hemmagjord tryffelmajonäs

Carpaccio            

159.-

Färskost, carpaccio på nötkött, parmesan- och tryffel, pinjenötter och en mixsallad

Nera

129.-

Färskost, salami napoli, mozzarella, tomat, inlagd kronärtskocka, salladslök, mixsallad och hemmagjord balsamvinägerkräm 

Bruno

139.-

Färskost, mixsallad, mozzarella, grillad aubergin med vitlök och örter, salladslök, picklad rödlök, riven parmesan, inlagd kronärtskocka och balsamvinägerkräm



-ANTIPASTO-

Plocktallrikar


Ostar, säsongens godheter, parmaskinka 18-24 mån, salami och en hel del till. Ni får lita på oss. Här är det chef`s choise


S                                                                                                                                  

Småplock för en person

149.-


M                                                                                                                                   

Småplock och några varianter till- för två personer

399.-


XL                                                                                                                        

Här är det stora artilleriet med ytterligare val än ovan och den är för fyra personer

Storplankan, il grande

799.-

   



-SOMMARMENY-

 

 

Prosciutto melone 79.-

Parma 18-24 mån.

 

Friterad calamari med sotad rödräka. 179.-

Serveras med en mangomajo med chili och mynta.

 

Bruschetta 159.-

på pinsabröd. Tomatmix, vitlök, rödlök, balsamvinägerkräm & olja. Toppas med riven buffelmozzarella. Med parma 179.-

 

Triss i pinsa 149.-

Här väljer kocken toppingen, ja precis så :) Tre goda bitar pinsa.

 

Friterad burrata 159.-

på en bädd av ruccola med het tomatsås. Serveras på pinsa. Med parma 179.-

 

-PASTA-

Tagliolini con cozze 195.-

Färskpasta med vongole och blåmusslor frästa i vitt vin, vitlök, chili, och smör tillsammans med körsbärstomater och färska örter.

 

Fyllda tortellini med ricotta & spenat 159.-

Serveras med brynt smör, färsk salvia, rosmarin & grädde. Riven parmesan, rostad mollica samt en örtvinaigrette.

                                                            

 -Dolce-


Handgjord sorbet från våra fina vänner från Da Aldo

45.-

Fråga vilka smaker som finns just nu!

Handgjord glass 

75.-

Fråga vilka smaker som finns just nu!


AFFOGATO

Handgjord glass tillsammans med en varm espresso och riven choklad

89.-


Kan finnas annat också, fråga!


*Fråga oss vid allergier eller

andra intoleranser

Glutenfria alternativ finns                       

Veg och vegan liksaså

                                                                                                                                                                                                                                         


                                                                                                              


10% på all avhämtning

SEMESTERSTÄNGT

vecka 37-40

ÅTER ONSDAGEN 7 OKTOBER

ÖPPETTIDER


Ons/tors 17-21 (Piada och antipastomeny)

Fredag 17-22

Lördag 12-22 (stängt 16-17)

Sön 12-16

            

Spritfabriken på Fabriksgatan 2, 25474 Ödåkra

info@papapiada.se

bokabord@papapiada.se

© Copyright. All Rights Reserved.